Kiberbiztonsági Központ

Gloner&Partner’s Cyber Intelligent Center

A kiberbűnözés korunk egyik legnagyobb fenyegetése, jelenleg eléri az évi 6 billió dollárt, és egyes becslések szerint 2025-re meghaladhatja a 10 billió dollárt. A kiberbűnözés veszélyei mindenkit érintenek, legyen szó magánszemélyről vagy multinacionális vállalatról, egészségügyi intézményről, közszolgálati vállalatról. Minden 40. másodpercben valamilyen kibertámadást követnek el a világban.

Warren Buffet a kiberbűnözésről: „Az emberiség első számú problémája, – úgy látja, hogy a számítógépes támadások nagyobb veszélyt jelentenek az emberiségre, mint a nukleáris fegyverek.”

A mai világban kétségtelenül kijelenthetjük, hogy a 21. Század aranya és olaja, az adat.

A digitális információ az új üzleti ökoszisztéma alapvető elemévé vált, és a növekvő digitalizálással; vállalatok világszerte új kiberbiztonsági fenyegetéseknek és digitális sebezhetőségeknek vannak kitéve.

Kiberbiztonsági stratégia, kockázat és megfelelés

A vállalkozás növekedésének fenntartása érdekében átlátható és pontos képet kell készítenie az összes lehetséges kiberkockázatról, hogy cége felkészült legyen egy esetleges incidens bekövetkezése esetén.

Kiberbiztonsági incidens – fenyegetéskezelés

Bármely szervezet válhat egy kibertámadás áldozatává. Az előre felkészült vállalkozás képes csak gyorsan és sikeresen reagálni és talpra állni egy esetlegesen bekövetkező kiber támadás esetén. Ez az, amit tehetünk az Ön számára, ez a mi szakértelmünk, az alapvető hozzáadott értékünk.

Kiberbiztonság megvalósítása

A jó cégvezetők kihasználják azokat a komplex kiberbiztonsági technológiákban rejlő lehetőségeket, amelyek védik és előre viszik üzleti tevékenységüket. Segítünk vállalkozásának a kiberbiztonsági technológiák hatékony megvalósításában, amely folyamatos működést tesz lehetővé, egyértelműen igazolva a technológiában való befektetés megtérülését.

A Gloner&Partner’s Cyber Intelligent Center az integrált kibervédelmi szolgáltatásokat innovatív menedzselt biztonsággal ötvözi, mesterséges intelligencián alapuló technológiákat alkalmazó komplex analitikai megoldásokat kínálva az összes lehetséges kiberfenyegetés kezelésére.

A kiváló kiberbiztonsági és technológiai szakértőink, adattudósaink, vezető mesterséges intelligencia tanácsadóink biztosítani tudják szervezetének szükséges védelem következő generációját.

Megközelítésünk az, hogy megfeleljünk a változó piaci dinamikának azzal a felismeréssel, hogy valamennyi számítógépes támadást meg tudjunk előzni, illetve a számítógépes hálózatok kockázatait minimalizáljuk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Red Teaming

A red teaming szolgáltatásaink lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy értékeljék a szimulált reális támadásokkal szembeni tudatosságot olyan incidensek révén, amelyek figyelembe veszik a szervezeten belüli összes elemet, beleértve az emberi, fizikai és számítógépes elemeket is.

Megtaláljuk a leggyengébb láncszemet az üzleti vállalkozásodban. Szinte minden számítógépes jogsértést emberi viselkedési problémák okoznak, amelyeket nem lehet penetrációs tesztekkel azonosítani. Red teaming szakértőink nemcsak a technikai megelőző protokollokat tesztelik, hanem az emberi védelmi infrastruktúrákat is.

Üzleti intelligencia

Üzleti intelligencia szolgáltatásaink segítik a technikai infrastruktúra képviseletét, amely összegyűjti, elemzi és tárolja azokat a vállalati adatokat, amelyek támogatják a vezetőket a legjobb üzleti döntés meghozatalában. Tapasztalt üzleti intelligencia szakértőink a legjobb olyan korszerű technológiai eszközöket használják, mint például az adatvizualizációk, az adatbányászati eszközök, az online analitikai feldolgozás és természetesen a legjobb nyílt forráskódú intelligencia technológiák.

Számos előnyét tapasztalhatják azok a vállalkozások, akik üzleti intelligencia szolgáltatásainkat üzleti modelljeikbe beépítik, erősebb adatminőséget, jobb munkavállalói elégedettséget, csökkentett költségeket és megnövekedett bevételeket eredményezve.

Sebezhetőség kezelése, penetrációs tesztelés, etikus hackelés

Proaktívan azonosítjuk, megakadályozzuk, enyhítjük a szervezetek kiberinfrastruktúrájának sebezhetőségeit, hogy a lehető legjobb, testreszabott kiberstratégiát fejlesszük ki.

Penetrációs tesztelési szolgáltatásaink során különböző kibertámadásokat szimulálunk, amelyek tesztelik a számítógépes rendszert, hálózatot, a biztonsági gyengeségek alkalmazását, ugyanúgy, mint a valódi hackerek. Élvonalbeli penetrációs eszközeink segítenek a rendszerek gyors szkennelésében és az eredmények még gyorsabb elemzésében.

Amikor etikus hackelésről beszélünk, amit a célrendszer tulajdonosa engedélyez, aktív biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megvédjük a rendszereket a rosszindulatú hackerektől.

Sebezhetőségeket, adatsértéseket és potenciális fenyegetéseket keresünk és találunk a rendszerben végrehajtott biztonsági intézkedések feltörésével vagy megkerülésével.

Social Engineering

A social engineeringet az emberek manipulálásának a művészetének nevezzük. Számos módja van annak, hogy a számítógépes bűnözők a jelszavak, a banki információk, az alkalmazott bizalmas információit megszerezzék, vagy hozzáférjenek a számítógépes rendszerhez, hogy titokban rosszindulatú szoftvert telepítsenek, amely hozzáférést biztosít számukra az egész életedhez, munkád bizalmas információihoz.

A számítógépes bűnözők még hamis videókat és telefonhívásokat is használhatnak a felettes vezető nevében, például egy átutalás elindításra való utasításra. Képzelje el, hogy egy telefonhívásból vagy online videofolyamból a felettesének személyes megrendelései szerint átutalást hajt végre, és kiderül, hogy az egész egy nagy átverés.

Szolgáltatásaink segítségével megoldásokat kínálunk Önnek az ilyen típusú mindennapi kiberfenyegetésekre.

Cyber Threat Intelligence, Threat Hunting

A CTI, mint kiberfenyegetés intelligencia egy összetett, kulcsfontosságú biztonsági infrastruktúra-módszer, amely egy dinamikus, adaptív technológiára utal, amely lehetővé teszi a fenyegetéselőzmények adatainak széles skáláját a jövőbeli rosszindulatú támadók innovációjához. Minden adatot figyelemmel kísérnek, hogy jobban megértsék a múltbeli, jelenlegi sebezhetőségeket, amelyek segítenek azonosítani a lehetséges jövőbeli fenyegetéseket és biztonságban maradni minden lehetséges jövőbeli számítógépes bűnözői tevékenységgel szemben.

Segítünk önnek, hogy mindig egy lépéssel a kiberbűnözők előtt maradjon, hogy vállalkozása biztonságosan és folyamatosan működjön.

Azért vagyunk, hogy innovatív, átfogó kiberbiztonsági stratégiát biztosítsunk szervezetének.

A kiberbűnözők évekig is maradhatnak egy informatikai rendszerben anélkül, hogy valaha is észlelné őket, mindez sokszor nagy bevételkiesést okozó adatlopásokban nyilvánul meg.

Kiberbiztonsági szakértői csapatunk könnyedén azonosíthatja az informatikai rendszeren belüli rosszindulatú tevékenységeket, a hálózat, a végpontok és a külső fenyegetési források adatainak elemzésével.

Kibervizsgálatok és digitális nyomelemzés

Magasan képzett szakembereink jelentős tapasztalattal rendelkeznek az innovatív számítógépes technológiával elkövetett digitális bűnözési nyomozások megoldásában. Biztonsági szakértőink és digitális nyomelemzési szakembereink fel vannak szerelve a szükséges készségekkel és technológiai eszközökkel a számítógépes bűnözés minden típusának észleléséhez és megelőzéséhez.

Kibervizsgálati képességeink a következők: Azonosítunk, gyűjtünk és elemzünk mindenféle adatot, elektronikus dokumentumot és adatbázist, felismerjük és lekérjük a rejtett, titkosított vagy törölt elektronikus adatkészleteket.

Kibervizsgálati szolgáltatásainkat olyan területeken tudjuk nyújtani, mint:

  • Adathalász támadás kivizsgálása
  • E-mail csalás kivizsgálása
  • Ransomware támadások
  • Szolgáltatásmegtagadási támadás
  • Business email Compromise szolgáltatások
  • Személyazonosság-lopás és hitelkártya-csalások megelőzése és felderítése
  • Üzleti kockázati tanácsadás
  • Pénzmosási nyomozások
  • Kriptovaluta és Bitcoin kriminalisztikai vizsgálat